Selidbe cene prevoza i selidbe jeftino

Naše cene za selidbu su najoptimalnije tako da su naše selidbe jeftine u odnosu na druge, zato što po svakom segmentu dajemo najpovoljniju ponudu. Uz mogućnost izbora načina selidbe ide i mogućnost dogovora kada je u pitanju cena selidbe kao i način plaćanja.

Budite sigurni da ste sa nama dobili najpovoljniju i najjeftiniju ponudu kada je reč o ceni, jer mi svakodnevno pratimo ponude i cene svojih konkurenata i korigujemo ih tako da budemo najjeftiniji.

Cene kombi prevoza selidbe i kamionskog prevoza formiramo prema sledećim kriterijumima:

– kvadratura (kuće, stana, poslovnog prostora)

– broj radnika potrebnih za opsao selidbe

Transport robe Beograd ili van grada u drugom mestu u Srbiji

– vrsta i osetljivost stvari, opreme ili mašina (za pakovanje prevoz i selidbu)

– spratnost objekta (postojanje ili osdustvo lifta)

– kilometraža (selidbe van Beograda podrazumevaju veći broj pređenih kilometara kada je u pitanju kamionski i kombi prevoz)

– broj i vrsta naših usluga

Ukoliko još uvek niste sasvim sigurni koga ćete angažovati, ukoliko tražite najpovoljnije i najjeftinije selidbe, nudimo vam besplatnu procenu za cenu selidbe, bez obaveze da je zaista i realizujete sa nama. Ali smo ipak 100% sigurni da ćete se na kraju ipak obratiti nama, jer će te se i sami uveriti da smo najjeftiniji kada su u pitanju cene prevoza i selidbi.

Upravo to što obavljamo najveći broj selidbi od svih naših konkurenata, daje nam mogućnost da budemo najpovoljniji (jer imamo najveći obrt) i da imamo cene koje predstavljaju najjeftinije selidbe u Beogradu.

Firmama dajemo mogućnost plaćanja i preko računa.

Takođe nudimo i stalne popuste po raznim osnovama, za različite segmente stanovništva, kao i za razne druge povode.

Obratite nam se u svakom slučaju i proverite da li je sve gore navedeno zaista tako, nismo od onih ljudi koji vole da sami sebe hvale niti imiamo želju da predstavljamo pogrešne informacije.