Kamionski prevoz

Kamionski prevoz je odlična solucija u slučaju da vam je potrebno prevozno sredstvo velikih kapaciteta, naš kamionski park vam je na raspolaganju. Organizujemo sve vrste kamionskih prevoza, za potrebe transporta ili selidbi većih predmeta, kabastog nameštaja, poslovnih materijala i inventara, mašina i drugih vidova tereta.

Svakodnevna praksa u organizovanju kamionskog prevoza i godine iskustva učinile su da postanemo pravi eksperti u ovom polju, koji vam mogu garantovati sigurno rukovanje vašim tovarom i vrlo brz i bezbedan transport svega što vam je potrebno.

U zavisnosti od vrste tovara koji se transportuje ili tipa selidbe, na raspolaganju su vam kamioni različitih kapaciteta:

  • Ukupna nosivost – 8 tona
  • Visina tovarnog prostora – 2,45 do 2,50 m
  • Dužina tovarnog prostora – 4,05 i 6.55 m
  • Širina tovarnog prostora – 2,10 m

Pored najsavremenijih kamiona, naši klijenti imaju mogućnost da angažuju i naš tim radinka, za potrebe selidbi i transporta.

Naš obučeni i stručan kadar može da vam pomogne prilikom utovara i istovara robe, pakovanja robe, u toku transporta, a sve u cilju da na jednom mestu nađete sve što vam je potrebno za obavljanje kvalitetnog kamionskog prevoza.

Ono što nas svakako preporučuje jeste brza i vrlo profesionalna usluga, garantujemo najniže cene na tržištu i smanjujemo vam svaki mogući napor.

Organizovanje svakog kamionskog prevoza je stvar dogovora, a mi vas uveravamo da ćete sa naše strane dobiti samo najbolje i ako se samo jednom odlučite da nas angažujete i uverite u kvalitet naših usluga, sigurno ćemo imati godine i godine uspešne saradnje.