Skladištenje robe i stvari

U široku paletu usluga koje nudimo klijentima, uključili smo i skladištenje stvari i robe, kako bismo išli u korak sa svim trendovima na tržišu i pratili zahteve naših vernih korisnika.

Ukoliko vam je potrebno da obezbedite skladištenje određene robe ili stvari, na kratak ili dug rok, sa posebnom zaštitom ili bez, moguće je ukoliko se obratite nama za pomoć.

Ukoliko želite da skladištite stvari koje ste iselili iz stana, a još nemate mogućnosti da ih preselite u novi stan, stvari koje će u narednom periodu biti transportovane negde drugde, stvari koje trenutno nemate gde da smestite, na pravoj ste adresi.

Mi imamo pravu ponudu za vas koja se tiče skladištenja stvari i različite vrste robe.

Nudimo vam usluge skladištenja stvari i različitih predmeta u velikim, prostranim, čistim i urednim prostorima, opremljenim klima uređajima i grejačima, koji se uključuju po potrebi, opremljeni adekvatnim ventilacionim sistemom, ali i vrlo kvalitetnim sistemom zaštite, kako biste u svakom trenutku bili sigurni da su vaše stvari bezbedne i dobro čuvane.

Bez obzira na vrstu stvari, njihovu vrednost, funkcionalnost i slično, mi se trudimo da imamo isti odnos prema sigurnosti vaših stvari, jer nam je najbitnije da na kraju vi budete zadovoljni.

Usluge smeštaja i čuvanja vaših stvari u našim skladištima nudimo vam pod različitim uslovima, u zavisnosti od kapaciteta stvari koje se skladište, od dužine vremenskog perioda u toku koga će se stvari čuvati, od vrednosti robe koja se skladišti, a svaka usluga koju vam obezbedimo potpuno je prilagođena vašim potrebama i zahtevima, kako biste imali maksimalnu podršku i odličnu uslugu.

Na raspolaganje vam stavljamo i usluge prevoza od skladišta i nakon isteka ugovora, do neke željene lokacije. Ono na čemu posebno insistiramo jeste bezbednost vaših stvari, tako da vi možete mirno da spavate, dok mi o njima brinemo.

Vi možete organizovati vaše ostale aktivnosti, dok su vaše stvari udobno smeštene u našim skladištima i gde o njima vrlo vodimo računa.