Besplatna procena za selidbu

Besplatna procena za selidbu – Kupili ste novi stan, treba sve svoje stvari iz potojećeg da preselite na novu lokaciju, a niste sigurni da možete sami. Želeli biste da angažujete pomoć, ali niste sigurni koliko će vas to koštati, koliko će selidba trajati i da li će vaše stvari biti sasvim sigurne u tom procesu.

Nemojte razmišljati i sebi praviti tenziju bez razloga, dovoljno je samo da pozovete nas. Mi vam nudimo uslugu besplatne procene selidbe kako biste mogli da budete upućeni u to koliki će ukupan trošak selidbe biti na kraju.

Naši procenitelji su stručnjaci sa velikim iskustvom, i u vrlo kratkom vremenskom roku mogu vam dati sve potrebne informacije.

Njihov zadatak je da obrate pažnju na sve detalje – raspored prostorija u vašem stanu, veličinu i dimenzije stvari koje selite, njihovu težinu obavezno uzimaju u obzir, zatim vode računa o dimenzijama vrata i prozora kroz koje se stvari moraju izneti, o kapacitetima liftova i širini stepenica, dakle o svim detaljima koji vama možda ne bi ni pali na pamet, a mogu biti značajni faktori prilikom organizovanja selidbe.

Nakon završene besplatne procene selidbe dobićete sve detaljne informacije koje su vam potrebne da donesete odluku o selidbi, a tiču se vremena potrebnog za sprovođenje selidbe, načina na koji je najbolje da se selidba izvede, a pre svega dobićete informacije o ukupnim troškovima koji vas očekuju kada se proces selidbe završi. Mi zaista insistiramo na tome da vi raspolažete svim činjenicama pre nego što se uopšte upustite u ovaj poduhvat i nije nam interes da vašu selidbu obavimo po svaku cenu, već da uspostavimo jedan dugoročni partnerski odnos, na obostrano zadovoljstvo. Ukazaćemo vam na sve moguće prepreke, dodatne troškove koji mogu nastati, potencijalne faktore koji selidbu mogu odložiti, jer smatramo da samo ukoliko imate sve potrebne informacije, možete doneti pravu odluku. Nama je cilj da vi budete zadovoljni saradnjom sa nama, da usluge naše selidbe sutra preporučite prijateljima, zato smo i uveli mogućnost besplatnih procena selidbi, jer znamo koliko vama znači podrška u ovim trenucima. Pozovite nas da obavimo besplatnu procenu selidbe, da vi znate šta da očekujete, a za ostalo ćemo se lako dogovoriti.