Selidbe Kuća

Selidbe kuća u Beogradu i Srbiji može u vama izazvati negativna osećanja, kad samo pomislite na sav posao koji vas u vezi toga čeka, na sve obaveze koje morate da odradite, na sve aktivnosti koje treba da isplanirate i koordinirate i sav novac koji morate da potrošite da biste svoje zamisli realizovali.

Zato vam mi tu izlazimo u susret i nudimo usluge selidbe kuća kombijem i kamionom, u zavisnosti od udaljenosti lokacije, vrste i veličine stvari koje se sele, pristupačnosti lokacije, vremenskih prilika, i slično.

Paket usluga selidbe kuća obuhvata i pružanje podrške prilikom utovara i istovara, pakovanja vaših predmeta, zaštite prilikom transporta, poslove demontaže i montaže nameštaja ili dugih predmeta.

Po pravilu, olakšavajuće okolnosti kod selidbe kuće jesu da nema komšija, nema liftova, uskih hodnika i mnogo spratova, ali ono što dodatno može iskomplikovati situaciju jeste činjenica da verovatno imate i do nekoliko puta više stvari nego što biste imali kada biste živeli u stanu, zbog praktično neograničenog prostora koji vam kuća nudi.

Zato selidba kuće može biti izuzetno veliki napor i stres za vas, a u situaciji kada vam je verovatno svaki dan izuzetno stresan iz različitih razloga, dodatne brige vam zaista nisu potrebne.

Pružamo vam mogućnost organizovanja selidbe kuće kombijem ili kamionom, u zavisnosti od toga koliko stvari želite da preselite na neku drugu lokaciju.

Verujemo da vam je svaka sitnica u kući bitna i da ima svoje mesto u vašem domu, zato su naša vozila izuzetno prostrana i značajnih tovarnih kapaciteta, da biste sve vaše uspomene mogli udobno da smestite i sigurno prevezete na izabranu destinaciju, gde će naći svoje novo mesto.

Planiranje aktivnosti selidbe kuće je najbitnije u celokupnom procesu, pa vam možemo pomoći našim stručnim savetima i sugestijama kako da se to sprovede najefikasnije, bez mnogo uloženog napora i vašeg razmišljanja, jer selidba u novu kuću treba da bude vrlo radostan događaj za vas.

Zato smo mi rešili da vamo ponudimo vrlo primamljiv dogovor koji uključuje sledeću podelu rada – vi se radujte, a mi ćemo da utovarujemo, istovarujemo, pakujemo, zaštitimo, prevezemo, montiramo, demontiramo i preselimo vašu kuću bez napora.