Kombi prevoz Beograd

Kombi prevoz Beograd je idealan ukoliko vam je potrebno kombi vozilo za prevoz različitih vrsta predmeta, mi smo pravi partner za vas. Možemo da vam obezbedimo transport svih vaših stvari kombi prevozom brzo, kvalitetno i sigurno, sa jedne lokacije na drugu u Beogradu u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Ni nacionalne granice za nas nisu prepreka, pa organizujemo i kombi prevoz osim u Beogradu i Srbiji u zemlje regiona i širom Evrope.

Naša kombi vozila su različitih kapaciteta, vrlo komforna i udobna, prostranog tovarnog prostora, kako bismo bili u mogućnosti da svaki vaš zahtev ispunimo i izvršimo efikasan prevoz vaših stvari na željenu lokaciju.

Kapaciteti naših kombi vozila su takvi da ih možete iskoristiti za različite potrebe u kojima vam treba kombi prevoz:

  • Ukupna nostivost – 1,5 tona
  • Visina tovarnog prostora – 1,85 m
  • Dužina tovarnog prostora – 3,20 m
  • Širina tovarnog prostora – 1,80 m

Prevoz kombijem možemo organizovati za svaku vrstu predmeta, od malih kućnih aparata, pa do kabastijih oblika, različite vrste opreme i nameštaja.

Redovno održavanje i servisiranje naših vozila garantuje visok stepen bezbednosti transporta i sigurnost vaših stvari.

Naši vozači su vrlo odgovorni i sposobni, sa nekoliko godina ili decenija iskustva u prevozničkom poslu, tako da su vaši predmeti u sigurnim rukama.

Ukoliko želite da iznajmite samo kombi, bez angažovanja naših zaposlenih, i ta opcija vam stoji na raspolaganju.

Imajući u vidu brz i stresan život naših građana u Beogradu, obezbedili smo mogućnost da kombi vozila možete angažovati u bilo koje doba dana ili noći, za prevoz na teritoriji Beograda ili na bilo kojoj drugoj relaciji, čime naša agencija pokazuje da je vaš siguran partner na koga se možete osloniti.